Az előző évekhez hasonlóan 2022. évben is július 1. és augusztus 31. között lehetőség van nyári diákmunkára az önkormányzatnál. Foglalkoztatni a 16-25 év közötti nappali tagozatos tanulókat, vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákokat lehet. A program keretében legfeljebb napi 4 órás foglalkoztatás lehetséges.

Amennyiben érdekli a „Nyári Diákmunka 2022.” elnevezésű munkaerőpiaci program kérem, hogy azt legkésőbb 2022. június 17-én, 10 óráig jelezze a 74/565-524 telefonszámon, vagy személyesen az önkormányzati hivatalban (7251 Kapospula, Béke tér 21.)!

Az Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináció és Vagyonkezelő Zrt. az illegális hulladéklerakások elkerülése, illetve a jogszerű hulladéklerakás támogatása érdekében azbesztmentesítési pályázatot hirdet lakossági (természetes személy) ügyfelei részére 2022. június 20. napjától.

Kapospula és Alsóhetény településeken gépjárműből árusító mozgóbolt kezdte meg működését. A járműnél alapvető élelmiszerek kaphatók.

A mozgóbolt hétköznap körülbelül 11 és 13 óra között érkezik a településekre, érkezését hangreklámmal jelzi.

Kapospula Község Önkormányzata szorgalmuk és kitartásuk elismeréseként támogatni kívánja a településen élő jó tanuló, jó sportoló, továbbá valamely egyéb területen tehetséges fiatalokat.

A Dombóvári Katasztrófavédelmi Kirendeltséggel karöltve a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság katasztrófavédelmi gyermeknapot tart „Nyitott szertárkapuk” megnevezéssel 2022. május 29. napján (vasárnap).

Értesítjük a lakosságot, hogy a 164/2008. (XII.20.) FVM rendelet alapján a Magyar Állatorvosi Kamara Megyei Szervezetének hozzájárulásával és engedélyével Kapospula községben az ebek szervezett, veszettség elleni (összevezetett) védőoltására az alábbi helyen és időpontokban kerül sor:

forrás, és bővebb információk: https://www.mmk.hu/tanacsadas/