A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. A 42,556 millió forint európai uniós támogatás segítségével, teljes körű felújítás történt a kapospulai hivatal épületében. A projekt megvalósítási helyszíne Kapospula, Béke tér 21., amely 100%-ban önkormányzati tulajdonban van.
Közvetett cél volt, hogy a jelenlegi épületet korszerű, a mai hőtechnikai és energetikai előírásoknak megfelelő színvonalra fejlessze az önkormányzat. A napelem megújuló energiájának hasznosításával, valamint a hőszigetelések beépítésével, jelentősen csökkennek az üzemeltetési költségek.

A felújítás során az aljzatok, burkolatok, szaniterek cseréjére, belső villamoshálózat felújítása, födémek és homlokzatok hőszigetelései készültek el. Napelem fogja biztosítani a Béke téri épület teljes áramellátását. Az épületek villamos hálózata megújult, új, korszerű világítótestek kerültek felszerelésre. Az épület teljes külső homlokzata, valamint födémei hőszigetelő-rendszert kaptak, ezzel az épület energiahatékonysági mutatói nagymértékben javultak.

A projektről bővebb információt a ide kattintva oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Stemler József, polgármester
telefonszám: 06-74-565-524
e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.