Közös célunk, hogy mindenki aktívan, egészségesen éljen, a gyerekek feledkezzenek meg a képernyőről, legyenek boldogok, és töltsenek sok időt a szabadban.

Nyáron ismét útnak indulnak az egyhetes vándortáborok, melyekre folyamatosan lehet jelentkezni, egészen április 30-ig. Idén is különleges útvonalak várják az iskolás gyerekeket, akik gyalog, kerékpárral, vízen vagy zarándokolva fedezhetik fel Magyarország legszebb tájait. Az év legkalandosabb természetjáró táboraiba 2024-ben 20 000 gyermek juthat el kedvezményes áron.

Jelenleg több, mint 100 szabad turnusból választhatnak még az érdeklődők. Mindenképpen érdemes a szervezetek honlapjain tájékozódni a bővebb információkról és a szabad turnusokról:

Erdei Vándor, Bringás Vándor, Vízi Vándor, Zarándok tábor

A vándortáborok rendkívül vonzó, kiváló ár-érték arányú táborozási lehetőséget jelentenek, melyekhez kedvező feltételeket kínálunk:

  • A részvételi díj az utazási költséget kivéve mindent tartalmaz. A táborozók 46 000 forintért kapnak szállást, étkezést és programokat a 7 napos turnusokon. A vízi és a kerékpáros vándortáborokban a szükséges sporteszközöket is biztosítják a szervezők. A vándortábort vezetőknek és a kísérőknek csak a csoportok toborzását, és az utazást kell megszervezni.
  • A csoportvezető pedagógusok a vándortáboros csoportvezetésért bruttó 130 000 forint díjazásban részesülnek.
  • A hátrányos helyzetű és a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek 50%-os kedvezménnyel vehetnek részt a táborokban, nekik a részvételi díj 23 000 forint.
  • A fogyatékossági támogatásra jogosultak egyéni kérelem alapján 50%-os kedvezménnyel vehetnek részt a táborokban.
  • A pedagógusok és a kísérők 20 000 forintért végezhetik el a 30 órás akkreditált gyalogos, vízi vagy kerékpáros vándortábor-vezető képzést (ez az összeg tartalmazza a szállás és étkezés díját is). Az idei évtől már nem csak pedagógusok részére hirdetjük meg ezeket a képzéseket.
  • A csoportvezető pedagógusok melletti kötelező kísérőket sem terheli a táborozás költsége.

 

Bővebb információ: https://vandortabor.hu/